Doe mee aan ‘Wageningen’s got talent’

De Oranjestichting Wageningen organiseert op Koningsdag, op 27 april aanstaande, een talentenjacht voor kinderen tot en met 18 jaar. Kids die goed kunnen zingen, dansen of een ander bijzonder talent hebben, mogen een optreden verzorgen op het podium van de Doe-markt bij de Junushoff.

Jury & prijzen
Het optreden mag maximaal vijf minuten duren en het mag alleen of met een groepje. Er wordt gejureerd door een professionele jury die bestaat uit prominente Wageningers. Multi-talent Robbert Kamphuis presenteert 'Wageningen’s got talent’.

Deelnemen is gratis en kinderen kunnen leuke prijzen winnen die beschikbaar zijn gesteld door lokale ondernemers.

Locatie & tijd
Wageningen’s got talent start om 14.30 en eindigt om 16.30 uur met een prijsuitreiking.

Schrijf je hier in!
Inschrijven kan tot maandag 15 april via dit formulier.