Vrijmarktmeester

Als vrijmarkt-meester (m/v) op Koningsdag overzie jij de zooi (in de goede zin van het woord!) tijdens de vrijmarkt in Wageningen. Waar kan ik mijn kleedje neerleggen? Wat doe ik met mijn overgebleven spullen? Kan ik ook ergens plassen? Dat zijn voor de kooplui op Koningsdag vragen van levensbelang. Jij overziet, legt uit en wijst aan. Je staat in contact met de toezichthouders die ook altijd op Koningsdag aanwezig zijn.

Zie jij dit wel zitten? Grijp dan nu je kans en doe mee! De Oranjestichting Wageningen bestaat uit een centraal bestuur en diverse werkgroepen. Ben je meer van de grote lijnen en de algehele coördinatie, dan is een bestuursfunctie wellicht iets voor jou. Ben je meer van de concrete klussen met een duidelijk begin en eind? Dan zou een werkgroep goed bij je passen! Oranjestichting Wageningen groeit qua ideeën en activiteiten en zoekt daarom versterking in de vorm van bevlogen, enthousiaste, creatieve denkers en doeners! Doe je mee? Stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., dan maken we hopelijk snel kennis met elkaar!

Hartelijke groeten van het bestuur:
Jan-Piet Zijp, Onno Bakker, Josien Durieux, Monique Timmermans en Corrie van Rumund.